dilluns, 5 de gener del 2015

Any nou

Comencem un nou any i reprenem l'activitat al blog! Abans de tot, desitjar-vos molt bon any a tots! i donar-vos les gràcies per continuar seguint-nos :)

Després d'uns quants mesos de vacances tornem amb un resum del que hem estat fent, que si bé no hem tingut casaments, hem aprofitat per fer unes quantes coses...

El mes de novembre la Jasmina i la Mireia van estar de cursos. La Jasmina va assistir a un curs d'orgue especialitzat en Buxtehude i Bruhns amb el professor italià Claudio Astronio, i la Mireia va estar a Àustria participant al curs Advanced Voice Techniques, impartit per les professores Barbara Schmalz-Rauchbauer (Hamburg) i Sylvie Polz (Múnic), especialistes en la tècnica Linklater. La Mireia ens va enviar unes fotos d'un lloc de somni!


I ja al mes de desembre, la nit de Nadal, la Nídia va interpretar el cant de la Sibil·la a l'orgue de Sitges, acompanyant a la soprano Gemma Biosca i el Cor dels Amics de l'Orgue. Aquest cant és una peça tradicional mallorquina, que s'interpreta just abans de començar la Missa del Gall, i que darrerament s'està estenent com a tradició també a Catalunya.



Per la propera entrada estem editant un vídeo d'una de les sessions de treball de la Mireia a Àustria, així veureu com treballem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada