dilluns, 13 d’abril del 2015

Comencem temporada

La nostra temporada de casaments va començar fa unes setmanes amb un casament al col·legi de les Teresianes de Barcelona, l'escola on havia estudiat la núvia.

La Jasmina va ser l'encarregada de posar música d'orgue a la celebració. Va ser un casament diferent i alhora molt emocionant, ja que els cants van anar a càrrec d'un grup d'amics dels nuvis que van cantar diferents peces durant major part de la cerimònia.

La organització no va ser fàcil: els amics dels nuvis que havien de cantar viuen a Ginebra i com que arribaven a Barcelona just pel casament no va ser possible assajar abans amb la Jasmina a l'orgue. Així que el mateix dia de la celebració van quedar abans de que comencés per assajar tot el repertori. La pràctica de la Jasmina acompanyant diferents cors, i les peces ben estudiades que duien els amics va ser suficient perquè el resultat encantés a tothom.


Ja estem preparant el proper post amb el repertori que la Mireia està treballant per aquest final de grau al Conservatori, No us el perdeu, que canta unes peces precioses!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada