diumenge, 12 d’octubre del 2014

Últims casaments de la temporada

Acabem la temporada de casaments amb els 4 que hem tingut aquests últims dos mesos. Setembre i octubre han estat uns mesos molt més tranquils comparats amb el ritme frenètic que vam tenir abans de les vacances.

Just tornades de vacances, el dia 6 de setembre la Nídia va tocar a un casament a Sitges. I aquest mes d'octubre ja ha estat una mica més atepeït, amb 3 casaments en 2 caps de setmana. Tots amb la Jasmina a l'orgue, que ha sigut qui ha estat més ocupada.

Avui us deixem amb el detall d'algunes fotos. Ja veureu que entre les mans i els peus, tocar l'orgue és gaire bé un esport! Les sabates són especials per tocar: la sola és de pell perquè pugui lliscar fàcilment per sobre les tecles, i amb una mica de taló per facilitar tocar tant amb la punta del peu com amb el taló. La gometa a dalt és perquè no caiguin! que sembla una tonteria, però a l'hora de la veritat pot estalviar-nos més d'un disgust...



I així, havent acabat els casaments per aquesta temporada, marxem uns mesos de vacances del blog. Tornarem amb més música i algunes entrades més especials que ja hem començat a preparar :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada