Qui som?

Divertimento musica som una soprano i vionista i dues pianistes i organistes que al 2010 vam decidir emprendre plegades l'aventura de posar música a casaments i concerts de petit format.

Els conjunts més habituals que oferim són:
  • soprano + organista/pianista
  • violinista + organista/pianista
  • organista o pianista solista

També comptem amb un ampli ventall de col·laboradors qualificats (tenors, violoncelistes, flautistes, cors de cambra...) que ens permeten adaptar-nos a qualsevol necessitat.


Nídia Berbegal i Mirabent (Sitges, 1982)
Pianista i organista
Va iniciar els seus estudis musicals amb Montserrat Almirall, fins a obtenir el títol de professora de piano al Conservatori Superior de Música del Liceu. Posteriorment va començar a estudiar orgue i cant al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Maria Nacy i M. Àngels Sarroca respectivament. En paral·lel ha participat en diversos cursos internacionals d’orgue amb professors com M. Torrent, M. Imbruno i A. Liebig. Ha sigut també professora de piano i llenguatge músical en vàries escoles de música de Barcelona. Des del 2003 és organista a la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges, i ha realitzat diversos concerts de piano, orgue i cant. 
En un altre àmbit, és Enginyera en Informàtica per la Universitat Pompeu Fabra i Diploma d'Estudis Avançats en Control, Visió i Robòtica per la Universitat Politècnica de Catalunya. És diseñadora, investigadora i docent en experiència d'usuari online.

Mireia Castells Pérez (Barcelona, 1987)

Soprano i violinista
Neix a Barcelona i comença els seus estudis musicals de la mà de Francesc Martínez i continuà amb Àlex Vidal i Erika Gallovà amb qui va obtenir el títol de Grau Mig de violí al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Al mateix temps, va començar a estudiar cant amb M. Àngels Sarroca i, actualment, estudia amb el tenor Salvador Parrón. Ha rebut classes magistrals del tenor J. Aragall, ha realitzat cursos de cant amb la soprano C. Bustamante i l’han acompanyat pianistes com A.M. Pinto, Ricardo Estrada i Gerard López. Ha realitzat també cursos a Àustria de la tècnica de veu Linklater amb Barbara Schmalz-Rauchbauer i Sylvie Polz. L’any 2012 va ser finalista en la XVII Convocatòria del Concurs Obert d’Interpretació Musical l’Arjau per a joves en la categoria IV individual de cant. Ha estat membre de l’Orquestra Simfònica del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, del Cor Jove de l’Orfeó Català i ha participat en diverses Gales Líriques de l’associació Amigos de la Peña de Graus.
D’altra banda, és Llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona on també realitzà un Màster en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat. Actualment,treballa com a agent de facturació a l’aerolínia Lufthansa.

Jasmina Berbegal i Mirabent (Sitges, 1985)
Pianista i organista
Nascuda a Sitges, va començar els seus estudis musicals de piano i solfeig amb Montserrat Almirall i posteriorment amb Salvador Monzó, obtenint al 2002 el títol de professora de piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu. Més tard començà els estudis de grau professional d’orgue al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Maria Nacy. Ha realitzat diversos cursos de perfeccionament amb músics de reconegut prestigi internacional com M. Torrent, M. Imbruno, A. Liebig, C. García Banegas i Claudio Astronio. Com a pianista repertorista ha acompanyat en diverses ocasions els alumnes de cant del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, i des de 2003 és organista de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges.
Paral·lelament a la seva formació musical és Enginyera Industrial, Enginyera en Organització Industrial i doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya, universitat en la qual hi treballa com a professora des del 2008. Des de 2013 és també professora a la Universitat Internacional de Catalunya.