dijous, 31 de juliol del 2014

Marató de casaments (part 2)

Després de l'entrada anterior on vam introduir un tema nou al nostre blog, avui continuem amb els caps de setmana plens de casaments que vam tenir a principis de mes.

En aquesta ocasió també van ser 3 casaments, però tots en un mateix dia! Dissabte 6 de juliol: un casament a Sat Boi de Llobregat, un altre a Sitges i un altre a l'ermita de la Santíssima Trinitat, al Parc Natural del Garraf.

El casament de Sant Boi va ser molt especial per nosaltres perquè es casava una de les millors amigues de la Jasmina. El repertori el vam començar a preparar a començaments d'any amb els nuvis, que volien un repertori clàssic, però sense marxes nupcials. La selecció va quedar perfecte. En aquesta ocasió la Mireia va fer el doble paper de soprano i violinista, alternant-se segons les peces escollides.



Una hora més tard, a Sitges, la Nídia tocava a un altra casament a l'església Parroquial. En aquesta ocasió repertori bàsic de casaments, que va acabar amb la marxa nupcial de Wagner a la sortida dels nuvis.

I a les 6 de la tarda, la Nídia va desplaçar-se a l'ermita de la Trinitat per tocar al tercer casament del cap de setmana. L'ermita de la Trinitat és un lloc idíl·lic enmig del massís del Garraf, amb una ermita, unes vistes i un paisatge espectaculars, un indret preciós per celebrar un casament. Us deixem amb unes quantes imatges!





I amb aquesta entrada marxem de vacances de Divertimento el mes d'agost. Bé, gairebé vacances, perquè per la Festa Major de Sitges tocarem l'orgue a l'entrada de la Processó de la Bandera del dia 23 d'Agost, un dels moments més emocionants. Us ho explicarem a la tornada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada