dimarts, 11 de març del 2014

Estrenem temporada!

Aquest dissabte passat vam estrenar temporada: primer casament de l'any a Sitges, amb una església pleníssima! En aquesta ocasió els nuvis van voler orgue sol i el repertori ens el van deixar totalment a les nostres mans. Vam seleccionar un repertori clàssic per a casaments, ideal per l'orgue barroc de Sitges i l'estil de la cerimònia :)

Este sábado pasado estrenamos temporada: primera boda del año en Sitges. En esta ocasión los novios quisieron órgano solo, y nos dejaron el repertorio a nuestras manos. Les seleccionamos un repertorio clásico de bodas, ideal para el órgano barroco de Sitges y el estilo de la ceremonia :)

This past Saturday we played at our fist wedding of the year! The couple wanted organ music, and we selected for them a classical repertoire, matching perfectly with the barroque organ in Sitges and the style of the cerimony :)



Repertori: Ària de Water Music, de Händel, Marxa nupcial de Mendelssohn, Bist du bei mir de Bach, Ave Maria de Schubert, Jesus Bleibet (Coral de la Cantata 147) de Bach, Marxa nupcial de Wagner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada