dimecres, 26 de febrer del 2014

Casament a Santa Maria del Mar

Avui, ordenant fotos, hem recuperat aquesta i ha anat directe al nostre àlbum de casaments del facebook! És d'un dels casaments de l'any passat a Santa Maria del Mar, una de les esglésies més boniques de Barcelona.


Els nuvis van contactar amb nosaltres després de sentir-nos tocar al casament d'uns amics seus. Ens van dir que els hi havia agradat tant la veu de la nostra soprano, la Mireia, que no van dubtar en demanar-li si podia cantar també pel seu :)

En aquesta ocasió però, no vam poder acompanyar-la a l'orgue, ja que a Santa Maria del Mar ja tenen a un organista titular que és qui toca a tots els casaments i celebracions. Però va quedar perfecte!

Els nuvis van estar molt implicats en l'elecció de les peces. Van escollir un repertori habitual de casaments en el que ens sentim molt còmodes: Ave Maria de Schubert, Lascia ch'io pianga de Händel, Panis Angelicus de Franck i Laudate Dominum de Händel.

... I acabem avançant que ben aviat ja tindrem aquí el nostre primer casament de l'any! ... més detalls la setmana vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada