diumenge, 6 de juliol del 2014

Marató de casaments (part 1)

Ja us comentàvem a la darrera entrada que ens venien a sobre unes setmanes molt mogudetes amb casaments. Us expliquem avui els tres casaments que vam tenir entre els dies 26, 28 i 29 de juny.

El dijous 26 de juny va ser la data escollida per una parella nord-americana per casar-se a l'església de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges. L'organitzadora del casament, Philippa Wyatt va contactar amb nosaltres després d'haver tocat l'any passat en un casament que ella també organitzava. Va ser un casament molt americà, amb dames d'honor totes de lila, i cerimònia en anglès. En aquesta ocasió els nuvis van voler violí i orgue, i van escollir un dels repertoris que més ens agraden per aquest tipus de celebracions.

El dissabte vam seguir amb un altre casament, també a l'església de Sitges. En aquesta ocasió els nuvis van optar per un repertori bàsic, amb les marxes nupcials de Mendelssohn i Wagner i l'Ave Maria de Schubert, entre d'altres.

Finalment, diumenge, vam tenir el tercer casament de la setmana, a l'ermita de Sant Sebastià de Sitges, un casament entre un noi català i una noia xinesa, que van voler acabar amb el Virolai.

Us deixem amb un parell de fotos d'aquests dies. Recordeu que al nostre facebook, com sempre, les podeu veure totes.



A les properes entrades us parlarem d'un altre cap de setmana ple de casaments, i d'una sorpresa que ens va enviar la Mireia!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada