diumenge, 15 de juny del 2014

Concert a Hortsavinyà

Com us explicàvem en l'anterior entrada, el passat diumenge 26 de maig la Mireia i la Nídia van actuar a Hortsavinyà (Tordera) en motiu del dia Europeu dels Parcs Naturals.



Per fi us podem ensenyar algunes fotografies i vídeos del concert (moltes gràcies Sandra per venir-nos a escoltar, i a més fer-nos les fotos i vídeos durant el concert!).




De les 4 edicions en les que hi hem participat, aquesta és sense dubte la que va tenir un públic més nombrós i entregat, va ser tot un plaer poder cantar i tocar davant seu.


Ara ens venen uns caps de setmana força ocupats, ahir la Mireia va cantar a una festa d'aniversari, avui la Nídia i la Jasmina han estat a l'ermita de la Santíssima Trinitat (al Parc Natural del Garraf), i diumenge vinent tocaran a l'entrada de la processó de Corpus a Sitges.

I en quant a casaments, ahir la Jasmina va tenir el primer casament d'aquest mes de juny. El dijous 26 la Mireia (violí) i la Nídia (orgue) tocaran a un casament d'una parella nord americana a Sitges, i el primer dissabte de juliol tenim tres casaments al mateix dia! un la Mireia (soprano i violí) i la Jasmina (orgue) a Sant Boi de Llobregat, i els altres dos la Nídia (orgue), un a Sitges al matí i un altre a l'ermita de la Santíssima Trinitat, a la tarda.

Ja us anirem explicant com van tantes coses! Mentrestant, us deixem amb un vídeo de l'ària de Ombra mai fu de l'òpera Serses de Händel que vam interpretar a Hortsavinyà. Podeu escoltar-ne més peces d'aquest concert a l'apartat Escolteu-nos.




2 comentaris:

  1. Bravo Mireia!! Du hast so viel Fortschritt gemacht!! Ich bin begeistert.Ombra mai fu habe ich auch mal gesungen. Wunderschön!! Besitos, Rosa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vielen Dank Roza!! Es freut mich dass der Video dir sehr gefallen hat:). Ich habe meinen Gesang viel verbessert und ichbin sehr glücklich!:). Ombra mai fu finde ich ein wirklich wunderschönes Lied von Händen:). Sehen wir uns bald!!:). Viele Küsse!

      Elimina