dimarts, 11 de setembre del 2012

Benvinguts!

Ens hem decidit a estrenar blog! 
Voleu posar música al vostre casament, alguna celebració o concert de petit format? 

Divertimento musica som una formació musical composada per tres estudiants i ex-estudiants del Conservatori de Música de Barcelona que al 2010 vam decidir emprendre aquesta aventura plegades, amb la intenció de gaudir i fer gaudir tocant música juntes.



Els conjunts més habituals que oferim són soprano o violinista + organista o pianista, o organista sol, però comptem amb un ampli ventall de col·laboradors qualificats (tenors, violoncelistes, flautistes, cors de cambra...) que ens permeten adaptar-nos a qualsevol necessitat.

Volem que amb aquest blog ens pogueu conèixer millor, per això hem preparat diverses seccions amb informació sobre nosaltres, els repertoris més habituals i una secció destacada de grabacions en directe d'algunes de les nostres actuacions. També tenim una secció de comentaris on agraïrem que ens feu arribar les vostres opinions.

Podeu contactar amb nosaltres via mail a divertimentomusica3@gmail.com o per telèfon al 680 50 64 68 (Nídia Berbegal), estarem encantades d'ajudar-vos i preparar-vos un repertori a mida.

Gràcies per visitar-nos! Esperem que us agradi!